Lätyt, vohvelit ja pannukakut on ihan taivaallista herkkua. :P Aika hyviä kaloripommejakin kyllä. Oon törmänny banaanipannariin useammassakin blogissa ja kun tänään herkku- ja kiukkuhammasta kivisti aattelin, et jotain hyvää on saatava. Jaa minkäkö tunnesyöjä? Höpsis! ;) Tästä ei herkku paljon helpommaksi mene ja kaloritkin pysyy kohtuudessa. Ovat vieläpä gluteenittomia ja maidottomiakin! Ai ai! :)
Käytin paistamiseen kookosöljyä. Tokihan tavallinen öljy tai margariinikin käy, mutta kookosöljyn maku sopi täydellisesti banaanin kylkeen. Paistamisessa lämpötila kannattaa pitää vähän normilättyjen paistolämpötilaa matalempana, että eivät kärähdä, mutta ehtivät paistua niin, että saat käännettyä ne. Pannareiden seuraksi tarjoilin itselleni marjoja jotka pyöräytin vajaassa ruokalusikallisessa hunajaa ja ripauksessa vanilijajauhetta. Näitä syötyä ei enää tavallista pannaria haluakaan!
Banaanipannukakku (kuusi keskikokoista pannaria)
1 isohko banaani
2 kananmunaa
(Ripaus vanilijajauhetta)
Paistamiseen kookosrasvaa tai öljyä
Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi esim. sauvasekoittimella ja paista reilussa öljyssä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti