tiistai 6. toukokuuta 2014

Aikainen lintu madon nappaa

Aamu on päivän paras hetki! Tämän moni on minun suustani varmasti kuullutkin ja onhan asiasta tullut täällä joristua aikaisemminkin. Herään nykyisin melkein kolme tuntia ennen töiden alkua, jotta ehdin tehdä kunnon lenkin koiran kanssa, syödä aamupalan rauhassa ja parhaassa tapauksessa hörppiä mukin teetäkin jo kotosalla. Töihinkin olisi kiva pyöräillä sellaisella vauhdilla, että selkä ei ole perille päästessä hiestä märkänä (onnistuu muuten käsittämättömän harvoin, mun pyörässä kun ei tunnu olevan "hitaasti" -vaihdetta). Rauhallisten aamujen myötä päivä alkaa paremmin ja töissäkään ei ole silmät ristissä ja ajatukset vielä unten puolella.

Tiedän kyllä, että monille tuo aamuherääminen on vaikeaa ja jo kymmenen minuuttiakin tuntuu aamulla pitkältä. Kokeileppa kuitenkin edes kerran laittaa kello puoli tuntia aikaisemmin herättämään. Nauti aamuteestä tai -kahvista ja aamupalastasi rauhassa ja panosta aamupalan ulkonäköönkin. Petaa vielä sänky. Jos kaiken tämän kokeiltuasikin, aamu tuntuu edelleen vastenmieliseltä ja suusta pääsee lähinnä ärräpäitä suostun minäkin uskomaan, että aamut voivat olla kamalia.

Tässä muutama kuva yhdestä ihanasta aamusta jonka myötä päivä alkoi ja jatkui aika täydellisesti. :) Välillä aamulenkinkin voi hoitaa ihan muissa maisemissa kuin normaalisti ja hurauttaa vaikka autolla tai pyörällä vähän kauemmas kipittelemään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti