Syksyllä omenoita sitten saakin syödä muodossa ja toisessa. Oma suosikkini on ehdottomasti tämä helppo ja kevyt herkku. Tästä ei herkuttelu enää helpommaksi mene. Tarvitset vain sen määrän omenia mitä haluat syödä, kanelia ja mikron. Paloittele omenat, ripottelet päälle haluamasi määrän kanelia ja jos herkkuhammasta oikein kolottaa voit lorauttaa päälle vielä hieman hunajaa tai agavesiirappia. Sitten koko komeus mikroon minuutiksi ja herkuttelemaan! Tässä herkussa on sekin hyvä puoli, että jos omenat ilman kypsennystä närästävät saatat hyvinkin pystyä syömään niitä näin.
Ihanaa ja nautinnollista syksyä!
Tää on munkin lemppari:)Jos lämmitän,laitan myös muromysliä sekaan. Ja joka tapauksessa floran valilja-kastiketta päälle!
VastaaPoista